najbolja auto škola u novom sadu
polaganje vozačkog ispita
auto škola CAR

AUTO ŠKOLA CAR

Dobrodošli na web prezentaciju auto škole CAR! Osnovani smo 06.03.1991. godine u Novom Sadu. Sve ove godine dokazivali smo se marljivim radom i stručnošću. Preko 6500 ljudi je prošlo kroz obuku u našoj školi.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo kvalitetnu obuku, po novim propisima, za kategorije:

kategorije-obuke-vozaca

U ponudi naše škole je i KONDICIONA VOŽNJA. Namenjena je svima onima koji nisu dugo vozili ili osećaju da nisu dovoljno spremni za saobraćaj, a da pri tome poseduju vozačku dozvolu. Trajanje ove obuke je individualno i zavisi od Vas.

obuka vozača najbolji-auto-za-obuku cena-auto-obuke

 

Vizija našeg poslovanja je da stalnim ulaganjem u ljudski kapital i osnovna sredstva pružimo što kvalitetniju obuku i obrazujemo bezbedne i savesne vozače. Želimo da budemo prepoznatljivi po kvalitetu rada i po savremenom pristupu obrazovanju učesnika u saobraćaju.

Kvalitetnom obukom do bezbednosti na putevima

Osnovna misija auto škole CAR je teoretska i praktična edukacija polaznika za obuku vozača. Obrazujemo vozače za bezbedno učestvovanje u saobraćaju. Vršimo praktičnu obuku na novim vozilima uz iskusne i stručne instruktore. Savremenim sredstvima za teoretsku obuku u sopstvenom prostoru prenosimo znanje novim vozačima.

Kvalitet auto škole CAR zasniva se na dugogodišnjem radu i poslovanju, ali isto tako i u drugačijem pristupu polaznicima. Mi cenimo različitosti naših đaka i trudimo se da svakome priđemo na individualan način i stvorimo optimalnu atmosferu za njegovo obučavanje.

Kako ćemo ostvariti našu misiju?

bullet7Koncipiranjem obuke prema novim pravilnicima Zakona o bezbednosti saobraćaja
bullet1Stalnim ulaganjem u profesionalno usavršavanje našeg stručnog kadra
bullet2Modernizacijom i obnovom voznog parka
bullet3Ulaganjem u sredstva za teoretsku obuku
bullet4Odličnom metodikom našeg teoretskog predavača i instruktora
bullet5Pozitivnim stavom prema našim polaznicima
bullet6Zajedničkim trudom na putu ka vozačkoj dozvoli i bezbednom vozaču!

.